Поділитись:

У поліції прокоментували події у Волинській ОДА

Вівторок, 14 березня 2017, 10:10
У поліції прокоментували події у Волинській ОДА

У волинській поліції запевнили, що інформація про захоплення активістами приміщення Волинської ОДА не відповідає дійсності.

Про це повідомив речник волинської поліції Віктор Гомоль у Facebook.

"Учора, 13 березня, оремі інтерне-видання поширили інформацію про захоплення ввечері активістами в знак протесту діям правоохоронців щодо блокувальників на станції Кривий Торець приміщення Волинської обласної державної адміністрації. Ця інформація не відповідає дійсності. Учора, 13 березня, ввечері в приміщенні Волинської ОДА за адресою Київський майдан, 9 в Луцьку відбулася зустріч активістів з головою облдержадміністрації та керівництвом ГУНП та УСБУ в області. Після обговорення та дискусії представники громадськості ухвалили звернення до Президента України, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради України та генерального прокурора України", – сказано у повідомленні.

З його слів, порушень громадського порядку не зафіксовано.

У поліції прокоментували події у Волинській ОДА

Нагадаємо: Володимир Гунчик раніше припустив, що події, які відбулися в адміністрації – сплановані, а окремі особи – працюють за гроші та не мають жодного відношення до активістів.

Активісти вимагають звільнити затриманих учасників блокади, невідкладно винести на розгляд ВР України питання про звільнення Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова; звільнити із займаної посади заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна та звільнити голову СБУ Василя Грицака та його заступника й керівника Антитерористичного центру при СБУ Віталія Малікова.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024