Поділитись:

Вусенко попросила депутатів Луцькради не займатися свавіллям

Середа, 15 березня 2017, 18:00
Вусенко попросила депутатів Луцькради не займатися свавіллям

Депутат Луцькради Тарас Шляхтич сказав, що підписання тимчасовим головуючим на сесії рішення з врахуванням голосів за припинення повноважень секретаря ради є незаконним.

24 депутата проголосували за дострокове припинення повноважень секретаря Луцькради. Голосування відбулось 15 березня під час сесії Луцькради.

Втім депутат Тарас Шляхтич попросив депутатів працювати за законними методами і не підписувати рішення з цими результати, бо це незаконно.

"Якщо рішення буде підписано - це буде порушенням чинного законодавства України. Ви займаєтесь свавіллям", - звернулась Юлія Вусенко до депутата Григорія Пустовіта.

Втім Григорій Пустовіт сказав, що має повне право підписувати таке рішення.

Юлія Вусенко попросила дотримуватись законодавства в частині принципу безперервності влади.

"Проект рішення намагаєтесь підписати незаконно, більше як місяць міська рада працює в не зовсім правовому полі, це рішення нормальна людина не сприйме і воно не має юридичних наслідків", - сказав перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Його слова підтримав і Тарас Шляхтич, сказав, що законодавство передбачає лише два випадки коли головуючий обраний депутатами може підписувати рішення але на даний момент немає таких підстав.

Надрукувати
мітки:
коментарів