Поділитись:

У Луцьку в польського тролейбуса відвалилися колеса

Четвер, 16 березня 2017, 09:07

У Луцьку на проспекті Відродження у польського тролейбуса повідпадали передні колеса.

Інцидент трапився учора, 15 березня, поблизу Луцької міської клінічної лікарні №2 (просп. Відродження). Про це повідомляється у Facebook.

"Тролейбус № 224 зупинився в районі 2 лікарні і далі не поїде, оскільки не витримали бувші у вжитку тяги... Чи буде міська рада досліджувати, хто винний, чи то старі машини, чи то новопризначені керівники, чи то луцькі дороги – поки невідомо, депутатам зараз не до проблем ЛПЕ. Офіційну версію хіба почуємо пізніше, хоча скоріше всього, винним знову буде водій. А тим часом ремонтна бригада зібралась довкола польського зламку і не знає, що робити і як досунути машину без передніх колес в депо. А так все гарно і гордо починалось – і на тобі, якщо такими темпами буде руйнуватись екологічно чистий транспорт, то водії маршруток можуть сміливо піднімати вартість проїзду до 6 грн. Хоча завжди є з чого вибирати: в Тайланді розпродаж потриманого, екологічного транспорту", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо: не так давно польський тролейбус загорівся на виїзді з території Луцького підприємства електротранспорту. В результаті пожежі ніхто не постраждав, але згоріли документи водія.

Згодом працівники ДП "Автоскладальний завод №1" корпорації "Богдан" в Луцьку написали лист Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, в якому закликають заборонити закупівлю українськими містами за кошти бюджету вживаних тролейбусів. У корпорації зауважують, що багато українськи міст, в тому числі Луцьк, постійно закуповують списані польські тролейбуси, які є потенційно аварійнонебезпечними. У той же час потужності вітчизняних підприємств не завантажені. Натомість у Луцькій міській раді кажуть, що "із задоволенням" купували би нові тролейбуси, вироблені на луцькому заводі, проте для цього, по-перше, потрібне значне фінансування, а по-друге – проведення відкритих торгів.

Надрукувати
мітки:
коментарів