Поділитись:

Як лучани "хвалять" дороги у місті

Субота, 18 березня 2017, 21:00
Як лучани

Приходу весни зраділи усі. Усі, крім водіїв. Разом зі снігом з доріг зійшов і асфальт. І це при тому, що на ремонт дорожнього покриття на Волині витрачаються чималі кошти!

Ділове видання Волині "Конкурент" поцікавилося у лучан, чи задоволені вони станом доріг у місті. І ось, що ми почули.

Андрій:

Як лучани

Авжеж ні, як і, напевне, будь-кого з водіїв у Волинській області та у всій Україні. Проблема у тому, що ремонт доріг проводять на низькому рівні, з порушенням технологічних вимог, а саме температурного режиму, якості матеріалів та інше. Те, що у нас називають "ямковий ремонт", у Європі зветься просто аварійним ремонтом, який, по суті, має служити не більше місяця. Інша проблема у тому, що більша частина фінансування, яка йде на дороги, не доходить до своєї цілі через корумпованого суспільства в якому ми живемо. Аби наші дороги були на належному рівні потрібно: контролювати фінансування на всіх етапах, довіряти ремонт та будову доріг тільки іноземним спеціалістам, використовувати якісні матеріали. Напевне найбільш критичним на мою думку є ділянка дороги від Ковеля до Нововолинська. Є такі місця де просто закінчується дорога і ти мусиш зупинитися аби подумати як проїхати далі. Всім удачі на дорозі та менше ям.

Олег:

Як лучани

Я не лучанин. Але страшенно не задовольняє. Ям багато. Більше ніж у Києві.

Сергій:

Як лучани

Мене взагалі українські дороги не задовольняють.

Павло:

Як лучани

В деяких місцях задовольняє, а в деяких не дуже. Є такі місця, де легкова машина бампером дороги дістає. Це вулиця Рівненська на виїзді, там як Теремнівська, – там трошки бажано було б підлатати. Кінець Дубнівської не зовсім хороший (там я дуже часто проїжджаю). Ковельську недавно взяли повирізали, а чи будуть латати – не відомо. Вирізали буквально чотири сантиметри, і по підвісці так б'є на машині, що страшно дивитися. Треба ремонтувати - вроді, в Європу йдемо, а не десь назад до африканців вертаємося.

Віктор:

Як лучани

Не задовольняють мене дороги. Машину доводиться ремонтувати кожні півроку, А це гроші! Крім центру, скрізь погані дороги.

Олександр:

Як лучани

На жаль, після зими стан доріг став гіршим. І то несподівано гіршим. Можливо, через те, що зима була то холодна, то мокра. Першим чином приходить думка згадувати Романюка, але справа не в ньому насправді. Я думаю, що треба молодших людей ставити керівниками комунальних установ.

Надрукувати
мітки:
коментарів