Поділитись:

У луцькі садочки постачали неякісну "молочку"? (фото, відео)

Понеділок, 20 березня 2017, 18:57
У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)

У Луцьку правоохоронці перевіряють у всіх дошкільних навчальних закладах документацію, яка стосуються молочних продуктів.

За інформацією Інформаційного агентства Волинські новини, перевірка здійснюється на предмет поставки неякісної продукції і фальсифікату.

Також поліція із силовиками взялися перевіряти фірми, які займаються продажем та поставкою молока.

Як стало відомо ІА ВН із власних джерел, перевірку економічна поліція здійснює у всіх садочках Луцька, Луцького району та в місті Ковель. Що стосується ковельських ДНЗ - інформація уточнюється. Зокрема, у ДНЗ № 21 правоохоронці копіюють документи, у ДНЗ № 10 і 25 - теж підтвердили факт перевірки, але з уточненням, що це, мовляв, планові заходи.

Окрім цього, одночасно відбуваються обшуки на вулиці Підгаєцькій. Як вказано в "Золотих сторінках Волині", за цією адресою дійсно є організації, які пов'язані з молочним бізнесом: ПП "АДМІ Мілк Захід", ПП "Волиньекопродукт", "Луцьк-молоко", філія ПАТ "Тернопільський молокозавод".

Як розповідає автомеханік одного з зазначених вище підприємств Станіслав, правоохоронці із силовиками приїхали на Підгаєцьку ще зранку.

"Вискочило багато людей у спецформі та почали перевіряти всіх, хто причетний до молокопродукції. Як мені показали папери, перевірку проводять на підставі рішення Луцького міськрайонного суду, де вказано, що вони мають право перевірити, обшукати й конфіскувати авто. Втім, чому проводиться перевірка – так і не сказано.

Вже одну машину, яка возить молокопродукти по луцьких ДНЗ та школах, забрали, оформляють і другу, яка, до слова, кілька днів стоїть поломана, яку я мав сьогодні відремонтувати. Є ще одна, але нею не зможемо все розвезти. Це не нормально! Як не буде молока, то хай батьки звертаються з претензіями до правоохоронців", - розповідає Станіслав.

Правоохоронці відмовилися журналістам коменутвати сиутацію.
У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)У луцькі садочки постачали неякісну «молочку»? (фото, відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
18:35
23 квітня 2024
15:02
16 квітня 2024
10 квітня 2024
16:34
27 березня 2024
06 лютого 2024
22 грудня 2023
26 вересня 2023
12 вересня 2023
08 серпня 2023