Поділитись:

Микола Федік попросив не вводити роботу Луцькради в юридичний колапс

Вівторок, 21 березня 2017, 11:10
Микола Федік попросив не вводити роботу Луцькради в юридичний колапс

Голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік попросив не проводити 20-ї сесії Луцькради, а дочекатись рішення суду.

Секретарем Луцькради запропонували зробити депутата Ігоря Поліщука. Про це сказав депутат Микита Рабан 21 березня.

Голова на сесії депутат Григорій Пустовіт сказав, що голосування за секретаря проводиться в таємному режимі, тому треба обрати депутатів у лічильну комісію. Втім депутат Микола Федік попросив не поспішати і дочекатись рішення суду, на якому розглядатимуть позов Юлії Вусенко до міськради щодо дострокового припинення дії рішення з приводу припинення повноважень секретаря Луцькради.

"Робота має бути такою, яка дає результат і діє на користь лучан. Ми маємо правовий колапс – невідомо, що там з 19-ю позачерговою сесією, і невідомо, що понаприймає Луцькрада, оскільки буде суд. Я думаю, що логічно буде дочекатись суду, бо ці проекти рішень – це питання важливі для лучан. Логічно дочекатись рішення суду і не вводити роботу ради, окрім політичного, в юридичний колапс. Ми не будемо брати участі в цьому", – сказав Микола Федік.

Депутат Алла Надточій сказала, що і фракція "Самопоміч" теж не буде брати участь в голосуваннях. Депутат Павло Данильчук зазначив, що від "Народного контролю" не буде кандидата в лічильну комісію.

Надрукувати
мітки:
коментарів