Поділитись:

Луцькрада дала "добро" депутату Ткачуку на будівництво автомийки та кафе

Четвер, 23 березня 2017, 19:26
Луцькрада  дала

Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук отримав дозвіл на будівництво та обслуговування СТО, мийки, магазину та кафе у Луцьку.

Рішення підтримали 23 депутати Луцької міської ради. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Проголосували "за": Сергій Балицький, Юрій Безпятко, Петро Бойко, Олександр Волинець, Юлія Дацюк, Микола Дендіберін, Орися Залевська, Олександр Кравченко, Вікторія Побережна, Ігор Поліщук, Микита Рабан, Сергій Савчук, Борис Смаль, Сергій Шкода, Тетяна Янчук, Олександр Козлюк, Бондарук, Андрій Козюра, Григорій Пустовіт, Майя Шостак, Сергій Була, Петрочук, Аркадій Соломатін.

Відповідно до рішення на сайті Луцької міської ради від 2 лютого 2017 року, міськрада вирішила затвердити Євгенію Ткачуку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Боженка, 49а площею 0,1239 га, кадастровим номером 0710100000:32:094:0078 для будівництва та обслуговування СТО, мийки, магазину та кафе. Також вирішено змінити громадянину Євгену Ткачуку цільове призначення цієї земельної ділянки – з будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування СТО, мийки, магазину та кафе.

Луцькрада  дала

Згідно з рішенням Луцької міської ради, Євгеній Ткачук має зареєструвати земельну ділянку та речові права на неї в порядку, визначеному чинним законодавством України. Окрім того, повинен виконувати обов'язки власника земельної ділянки, відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України. Також повинен забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, що проходять по зазначеній території, для проведення ремонтних та профілактичних робіт. Контроль виконання рішення покладено на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Нагадаємо: лютому цього року Євгеній Ткачук вийшов з БПП "Солідарність". Згодом голосував за дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко.

Надрукувати
мітки:
коментарів