Поділитись:

Луцькі муніципали "полюють" на порушників правил паркування (фото)

Четвер, 23 березня 2017, 12:15
Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)

Інспектори департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради склали 15 протоколів щодо паркування автомобілів на зелених насадженнях на прибудинкових територіях.

Про це повідомляє департамент муніципальної поліції.

Відпрацювання щодо порушень правил паркування автомобілів здійснили на вулицях Кравчука, 22, 24, 26, 28, Конякіна, 31, 33, Гулака-Артемовського, 15а, пр. Соборності, 23, 35.

У результаті інспектори склали 15 протоколів згідно зі ст.152 КУпАП щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька, зокрема здійснення паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях, та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради та за місцями проживання порушників.

Про виявлені факти паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях міста можна повідомити у департамент муніципальної поліції Луцької міської ради за тел.: 72 28 61, 72 26 49.

Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)Луцькі муніципали «полюють»  на порушників правил паркування (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів