Поділитись:

Незабаром у Луцьку з'являться нові парковки

П'ятниця, 24 березня 2017, 11:18

У центральній частині Луцька місць для паркувань є надзвичайно мало. І з цим потрібно працювати.

Про це у програмі "Відкрите місто" сказав перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

"Щодо переважної кількості центральних вулиць вже розроблені схеми організації руху. Частину цих вулиць ми плануємо передати на виконання приватним підприємствам для того, щоб вони там організовували паркування і платили паркувальний збір для міста Луцька. Це дуже вигідно. Частину вулиць ми залишаємо за собою, нашому комунальному підприємству "Автопарксервіс". Такі парковки незабаром ми плануємо облаштувати на вулиці Кривий Вал, Глушець, Сенаторки Левчанівської, Винниченка, Волі", – повідомив він.

Зі слів Яковлева, для того, щоб трохи зменшити потік автомобілів в центральній частині, планують організувати парковку вздовж вулиці Глушець.

"Це дасть можливість паркуватися людям, які приїхали на ринок, відпочивати в парк чи відвідати установу, яка розташована поблизу. Парковки на вулиці Сенаторки Левчанівської, Кривий Вал будуть платні. Ми там поставимо таку серйозну плату, щоби спонукати людей там транспорт не паркувати. Щодо культури: на жаль, культуру можна виховати шляхом жорстких штрафних санкцій. Ми будемо спільно з поліцією працювати, щоб впроваджувати систему штрафування за неправльне паркування", – зауважив заступник міського голови.

Надрукувати
мітки:
коментарів