Поділитись:

Чи стане Микола Романюк "Почесним громадянином міста Луцька"

Понеділок, 27 березня 2017, 10:01

Луцька міська рада буде рекомендувати для розгляду депутатськими комісіями кандидатуру Миколи Романюка як єдину кандидатуру на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Луцька".

Про це йдеться у відповіді Луцької міської ради від 24 березня на петицію щодо присвоєння такого звання Миколі Романюку.

Нагадаємо: відповідне звернення підписали 370 осіб з 300 необхідних.

Як зазначається у відповіді, згідно з Положенням про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Луцька", право висування кандидатур на присвоєння Звання має Луцький міський голова, секретар міської ради, постійні комісії міської ради, депутатські фракції міської ради, трудові колективи підприємств, установ, організацій міста (незалежно від форм їх власності), громадські організації, профспілки, творчі спілки.

У разі подання кандидатури до присвоєння звання, подаються такі документи:

  • клопотання на ім'я міського голови;
  • вичерпні біографічні дані про кандидата;
  • обґрунтування доцільності присвоєння звання.

До пакету документів можуть додаватися відгуки-клопотання юридичних, фізичних осіб, громадських, партійних організацій, трудових колективів та зібрань громадян, які підтримують висування цієї кандидатури (кількість відгуків не обмежується).

Матеріали щодо кандидатури на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Луцька" подаються в період із 01 січня до 01 липня. Попередній розгляд матеріалів щодо кандидатури на присвоєння звання проводиться на засіданнях всіх постійних комісій Луцької міської ради. Перед сесією на спільному засіданні всіх постійних комісій міської ради приймається рекомендація для розгляду на пленарному засіданні єдиної кандидатури на присвоєння звання.

"Луцька міська рада повністю підтримує Вашу пропозицію, висловлену у петиції, та сподівається, що кандидатура Романюка М.Я. неодмінно буде рекомендована депутатськими комісіями для розгляду на пленарному засіданні як єдина кандидатура на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Луцька", однак з метою забезпечення дотримання вимог, передбачених Положенням, прошу висування запропонованої Вами кандидатури оформити згідно з вимогами (наприклад, від імені громадської організації тощо)", – зазначається у повідомленні.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
20 березня 2024
18 березня 2024
09 лютого 2024
27 грудня 2023
26 грудня 2023
15 грудня 2023
06 грудня 2023
04 грудня 2023
05 листопада 2023