Поділитись:

Петро Нестерук відповів на закиди про продаж контрафактної горілки

Середа, 29 березня 2017, 09:42
Петро Нестерук відповів на закиди про продаж контрафактної горілки

Керівник луцької "Солідарності" Петро Нестерук відповів на публікацію, яка з'явилася в інформаційному агентстві "Волинські новини".

Зокрема в матеріалі йшлося про те, що депутат нібито продає торгує контрафактною горілкою в мережі магазинів "Гроно". Петро Нестерук заявив, що подібні звинувачення ображають його честь і гідність не тільки як громадянина, підприємця, а в передусім як керівника міської партійної організації БПП "Солідарність", керівника однойменної фракції в міськраді. Про це він написав у Facebook.

"Політичне поле бою перемістилося від стін міської ради на поле бізнесу. Команда УКРОПу продовжує практику використання "брудних" методів для досягнення потрібного результату. Це недопустимо, але це факт", – написав він.

Петро Нестерук звернувся до керівництва ДФС у Волинській області з проханням якнайшвидше санкціонувати перевірки підрозділом якості товарів у мережі магазинів "Гроно".

"Своєю чергою гарантую для перевірки повну відкритість товару і належної документації. З результатами перевірки прошу ознайомити громадськість міста у будь-якій прийнятній для ДФС в області формі", – заявив депутат.

Надрукувати
мітки:
коментарів