Поділитись:

Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались "польські" акції протесту (фото)

Середа, 29 березня 2017, 13:24
Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)

На трасі Львів-Рава-Руська у селі Гряда невідомі влаштували акцію протесту, перекривши дорогу на пішохідному переході.

Про це у Facebook написав депутат Львівської міської ради, голова виконкому ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

Вчора, 28 березня, невідомі вийшли на акцію пртесту. Як зазначається у дописі, вони приїхали на автобусах з львівськими номерними знаками. Учасники акції тримали плакати з антиукраїнськими гаслами, написаними українською та польською мовою.

Протестувальники палили шини та використовували піротехнічні засоби.

"Чергова провокація. В Мостиську провалилась, вирішили на трасі на Раву-Руську", – йдеться у дописі.

Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)Напередодні теракту в Луцьку на Львівщині відбувались «польські» акції протесту (фото)

Як повідомляє видання "Варіанти", 12 березня на Львівщині спіймали організовану групу, яка мала влаштувати провокації на кордоні з Польщею. Тоді автобус із кількома десятками людей, які їхали на проплачену акцію на кордон із Польщею, аби продемонструвати нібито погане ставлення українців до поляків на території Львівщини.

Нагадаємо: в ніч з 28 на 29 березня у будівлі консульства стався вибух. У правоохоронних органах припустили, що йдеться про обстріл з озброєння штибу гранатомет.

Правоохоронні органи ідентифікують нічний обстріл Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку як теракт.

Читайте також: ПОЛЬСЬКИЙ КОНСУЛ: СНАРЯД ЛЕДЬ НЕ ВЛУЧИВ У КВАРТИРУ ПРАЦІВНИКА

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
09 березня 2024
04 березня 2024
01 березня 2024
25 лютого 2024
13:38
23 лютого 2024