Поділитись:

Лучани назвали туристичні "фішки" міста (фото)

Субота, 01 квітня 2017, 21:00
Лучани назвали туристичні «фішки» міста (фото)

Луцьк – унікальне місто. Передусім воно змістовне, адже кожна історична доба залишила тут свій слід.

Однак не кожен може сказати, що вирізняє Луцьк з-поміж решти не менш цікавих міст і чим сюди привабити туристів.

Про "родзинки" Луцька Конкурент запитував у самих містян.

Начальник відділу маркетингу компанії Modern-Expo Group Микола Жичук

Лучани назвали туристичні «фішки» міста (фото)

"Насправді Волинь і Луцьк як центр Волині – це унікальний регіон, передусім пов'язаний з багатою історією. Адже раніше ми були під Польщею, у 16-17 столітті Волинь була частиною Литовського князівства, відповідно, тут збереглася певна історія, певна архітектура. Крім того, зараз Луцьк – це така північно-західна столиця України зі своїми моментами, зі своїми, можливо, не на всю Україну відомими місцями, але тут є, на що подивитися. Я говорю зараз не тільки про якісь туристичні, а й про промислові підприємства, які є такими центрами розвитку бізнесу. Не забуваймо, звичайно, про стару частину Луцька, яка також пов'язана з історією. Яка не завжди зі знаком позитиву, деякі місця пов'язані з трагічними моментами. Кожен сюди приїжджає за якимись своїми речами і важко сказати, що всім підійде все: хто приїде і поїде в "Адреналін Сіті", там йому розкажуть, що це колишнє підприємство, комусь захочеться побродити Старим містом, поглянути на архітектуру, зокрема на будинок архітектора Голованя. Кожен вибирає для себе, важко сказати однозначно. Та насправді сюди є, за чим їхати, і є, на що подивитися".

Віктор Іванович:

Лучани назвали туристичні «фішки» міста (фото)

"У нас Старе місто гарне. Мені важко сказати, чим особливий Луцьк, хоча я тут і народився. Справа в тім, що зараз так забудували Старе місто, що тут навіть того не видно, що тут в нас було. Колись на Лесі Українки танки їздили, а тепер тут пішохідну вулицю зробили. Правда, погано, що будинок новий звели, там, де візи тепер видають, бо він зовсім сюди не пасує".

Юлія:

Лучани назвали туристичні «фішки» міста (фото)

"Луцьк цікавий своєю історією. Мабуть, просто треба облагородити його більше і більше популяризувати його історичні місця. У Старомі місті досить багато цікавих місць, про які люди майже не знають. Усі, хто приїжджає, йдуть куди? До замку і, можливо, "Будинку з химерами" – і на цьому екскурсія завершується. А є ж інші місця, просто про них мало знають".

Павло:

Лучани назвали туристичні «фішки» міста (фото)

"Туриста можна привабити до Луцька замком, а ще пішохідна вулиця в нас дуже гарна. Також люди, які тут проживають, як у кожному регіоні – вони всі антропологічно різні. Тут вони у нас привітні, і мова трохи інша. Тут цікаво".

Раїса Миколаївна:

Лучани назвали туристичні «фішки» міста (фото)

"Ну на мій погляд, крім замку Любарта і парку, в нас тут більше нічого й нема. Хто цікавиться театральним мистецтвом – то дуже гарна в нас театральна трупа. Рекомендую подивитися наші спектаклі. А взагалі регіон особливий своїми озерами. Світязь – це наша перлина. Умови проживання там – від і до, хто на скільки багатий. Але там вода багата цілющими властивостями, заживляє рани – перевірено".

Андрій:

Лучани назвали туристичні «фішки» міста (фото)

"В Луцьку інфраструктура на хорошому рівні. У Луцьку багато цікавих місць: замок Любарта, краєзнавчий музей, Музей бойової техніки".

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14