Поділитись:

Лучанам можуть відключити гарячу воду

Понеділок, 03 квітня 2017, 16:50
Лучанам можуть відключити гарячу воду

Із 4 квітня ПАТ "Волиньгаз" вимушене розпочати обмеження газопостачання для комунального підприємства обласного центру Волині ДКП "Луцьктепло" через відсутність підтверджених номінацій від постачальника, яким є НАК "Нафтогаз України".

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Так, відповідно до вимог Кодексу газотранспортної системи, у разі відсутності номінації (ліміту) від постачальників, ПАТ "Волиньгаз" не має права здійснювати розподіл природного газу таким споживачам. На сьогодні ДКП "Луцьктепло" не уклало договір із НАК "Нафтогаз України" та не отримало номінацій на квітень 2017 року.

Відсутність підтверджених лімітів природного є серйозною підставою говорити про незаконний подальший відбір газу підприємством ТКЕ. Відтак, з метою недопущення факту несанкціонованого відбору газу у разі відсутності підтверджених лімітів палива, ПАТ "Волиньгаз", змушене припинити розподіл природного газу підприємству, що своєю чергою загрожує відсутністю у помешканнях частини лучан опалення та гарячого водопостачання.

Подальше вирішення ситуації із можливим припиненням газопостачання та усунення загрози залишити лучан без тепла та гарячої води, залежить винятково від підприємста. Для того, аби ПАТ "Волиньгаз" могло безперебійно здійснювати розподіл природного газу для ДКП "Луцьктепло", підприємству необхідно врегулювати питання отримання номінацій на постачання газу від НАК "Нафтогаз України".

Надрукувати
мітки:
коментарів