Поділитись:

У Луцьку відбудеться ярмарок вакансій

Середа, 05 квітня 2017, 19:34
У Луцьку відбудеться ярмарок вакансій

Більш ніж 10 областей України охопить масштабний день кар'єри "PROFITDAY".

Це серія заходів, які поєднають у собі ярмарок вакансій, тренінги, майстер-класи та презентації від роботодавців, – повідодмляє Волинський обласний молодіжний центр праці та ВОГМО "Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив"

Як зазначають організатори події, передусім захід призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою.

"Цього року День кар'єри "Profitday" ми проводимо вже втретє. За цей час значно зросли масштаби заходу, збільшилась кількість міст-учасників та потенційних партнерів. Незмінним залишається одне – це допомога у пошуку роботи. Молоді люди зможуть більше дізнатися про професії або навіть спробувати працевлаштуватися. З іншого боку, це хороша можливість компаніям знайти собі успішних фахівців", – розповів керівник проекту Святослав Абрам'юк.

У 2017 році День кар'єри триватиме у різних містах з 17 травня до 10 червня. Проведуть заходи у Луцьку, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Мелітополі та Краматорську.

Як і в попередні роки, проект також спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб.

"Відповідно до соцопитування, 90 % внутрішньо переміщених осіб називають основною проблемою працевлаштування. Проте сьогодні мало хто про це говорить. Надіємось, що завдяки нашому проекту ми зможемо вирішити проблему працевлаштування як для безробітної молодої людини, так і для молодих осіб, які вимушено переїхали", – наголошує голова ВМГО "Молодіжний центр працевлаштування" Роман Мельник.

Надрукувати
мітки:
коментарів