Поділитись:

Луцькі муніципали "штурмують" митців у центрі (фото)

Автор: Мая Голуб |
Середа, 05 квітня 2017, 19:15

У Луцьку на вулиці Лесі Українки представники муніципальної поліції проводили роз'яснювальну роботу щодо торгівлі на так званій "Мистецькій вулиці".

5 квітня муніципальні поліцейські підійшли до майстрині ляльок-мотанок Юлії Богданової, якій сказали, що вона не повинна у центрі стояти й продавати свої вироби.

Майстриня зауважила у коментарі для видання Конкурент, що починаючи з 2012 року завжди презентувала свої вироби на вулиці Лесі Українки й до цього часу претензій ні від поліції, ні від будь-кого іншого не було.

Заступник департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Сергій Сльозко зазначив, що наразі проект "Мистецька вулиця" не діє. Тому жінка не має права стояти й продавати свої ляльки-мотанки.

З його слів, проект "Мистецька вулиця" був затверджений у 2012 році. Його не продовжили у 2017 році, тому й митці не можуть там продавати свої вироби на центральній вулиці. Мовляв, вони повинні мати дозвіл для торгівлі.

Натомість Юлія Богданова зауважила, що вона у проекті "Мистецька вулиця" брала участь неодноразово, мала дозвіл. І здаватися просто так не збирається. Станом на 18 годину муніципальні поліцейські не оформили протоколу про порушення.

Як повідомив Віктор Вальчук у Facebook, згодом протокол таки склали.

Продовження читайте у наступному матеріалі 6 квітня.

Автор: Мая Голуб
Надрукувати
мітки:
коментарів