Поділитись:

Луцькраду просять зробити тротуар на місці літнього майданчика бару "Третій кухоль"

Середа, 12 квітня 2017, 14:45

Лучани просять демонтувати літній майданчик, який прилягає до бару "Третій кухоль", що вже давно не працює, і зробити там тротуар, щоб людям не доводилось ходити по проїжджій частині дороги.

Мешканці міста просять повернути їм тротуар, який кафе "Третій кухоль" колись забрало під літній майданчик. Про це сказала лучанка пані Нестерук 12 квітня під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Колишній бар знаходиться на перехресті вулиць Сенаторки Левчаніської та Лесі Українки. Пані Нестерук каже, що люди, а особливо пенсіонери, часто змушені ходити там і ризикують потрапити під колеса авто, оскільки в тому місці, де мав бути тротуар, знаходиться альтанка літнього кафе. Відтак люди змушені ходити дорогою, де їздять автомобілі.

ЇЇ слова підтвердив і директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, який сказав, що в тій частині створюється багато аварійних ситуацій, оскільки люди змушені виходити на дорогу.

"Власники бару зараз там роблять ремонт. Якби ми звернулись до власника, то, думаю, він би погодився демонтувати цей майданчик", – сказав Юрій Крась.

Депутат Луцькради Андрій Козюра запропонував дати доручення відділу державного архітектурно-будівельного контролю перевірити законність спорудження літнього майданчика та зобов'язати демонтувати його.

Пропозицію депутата комісія підтримала.

Надрукувати
мітки:
коментарів