Поділитись:

"Ми зацікавлені у відновленні роботи фракції "Самопоміч" у Волиньраді", - Юлія Вусенко

Четвер, 13 квітня 2017, 09:51
«Ми зацікавлені у відновленні роботи фракції »Самопоміч« у Волиньраді», - Юлія Вусенко

Лідер волинського осередку ВО "Самопоміч" Юлія Вусенко прокоментувала рішення двох депутатів Волиньради Костянтина Зінкевича та Бориса Бабійчука вийти із фракції "Самопоміч".

Юлія Вусенко не виключає, що, можливо, на рішення двох депутатів Волиньради Костянтина Зінкевича та Бориса Бабійчука вийти із фракції "Самопоміч" у Волиньраді якимось чином вплинули останні події, пов'язані з нею. Про це Юлія Вусенко сказала 12 квітня у коментарі для "Конкурента".

"Знаю, що депутати подали свої заяви - це їхнє особисте рішення. Виконавчим комітетом обласної організації "Самопомочі" уже прийнято рішення про звернення до всеукраїнського виконавчого комітету про виключення Зінкевича та Бабійчука з партії. Відтак під час виключення їх автоматично відсторонять від керівництва у Володимир-Волинському та Нововолинському осередках партії.Тому що їхні заяви свідчить про певні моменти розбіжностей, які стосуються роботи і її бачення в подальшому. Тим паче, що таким чином вони припинили існування фракції в Волинській обласній раді", – сказала Юлія Вусенко.

Юлія Вусенко додала, що, звісно ж, завдяки введенню нових представників від партії в обласну раду роботу фракції можна відновити. Втім відкликати цих двох депутатів може тільки громада.

"Тому ми можемо зробити звернення до громади. Якщо набереться достатня кількість людей на підтримку, то, звичайно, ми цей процес будемо супроводжувати, і ми зацікавлені в тому, аби наша фракція в обласній раді відновила свою роботу", – зазначила Юлія Вусенко.

Також вона повідомила, що вже наступної середи на всеукраїнському виконкомі будуть розглядати питання, яке стосується цих двох депутатів, – Зінкевича та Бабійчука.

Надрукувати
мітки:
коментарів