Поділитись:

Знайшли "замінувальників" "ПортСіті"

Четвер, 13 квітня 2017, 15:52
Знайшли «замінувальників» «ПортСіті»

Правоохоронці знайшли хуліганів, які дзвонили з повідомленням про замінування луцького торгово-розважального центру.

Принагідно вони позапланово перевірили заклад щодо попередження надзвичайних ситуацій, – повідомляють у "ПортCity".

Знайшли «замінувальників» «ПортСіті»

"ТРЦ "ПортCity" постійно співпрацює з правоохоронними органами задля попередження подібних дій на території торгово-розважального центру. Тож цей випадок став приводом для позапланової перевірки торгово-розважального центру із питань безпеки, яку й провели працівники СБУ та поліції разом із вибухотехніками. Подібна позапланова перевірка не потребує закриття закладу, а проводиться у звичному режимі роботи. Результати перевірки позитивні: всі служби спрацювали ефективно, що є свідченням високого рівня безпеки у закладі та ще раз нагадує про те, що спільна робота дає гарні результати", – зазначили в закладі.

Знайшли «замінувальників» «ПортСіті»

Унаслідок оперативно-пошукових дій правоохоронці виявили, що дзвінок здійснили 13-річні "жартівники".

Знайшли «замінувальників» «ПортСіті»

Такі анонімні повідомлення караються законодавством. Тож за витівку підлітків поплатяться батьки: з ними проводитимуть профілактичну роботу.

ТРЦ "ПортCity" постійно інформує органи місцевого самоврядування, правоохоронні органи про проведені заходи на території ТРЦ та прилеглій території щодо запобігання надзвичайних ситуацій.

Відвідувачів у період свят просять бути обачними та уважними – повідомляти про підозрілих осіб та потенційно небезпечні предмети за номером "102" та чергового адміністратора ТРЦ за номером (0332) 78- 78-43.

Нагадаємо: 13 квітня на лінію екстреного виклику поліції "102" надійшло анонімне телефонне повідомлення з погрозою підірвати один із торговельно-розважальних закладів у Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів