Поділитись:

Головний освітянин Луцька отримав нову посаду

П'ятниця, 21 квітня 2017, 20:31

Начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк відтепер працюватиме радником міського голови. Нову посаду головний освітянин отримав за власною заявою.

Про це сказано в розпорядженні Луцького міського голови № 418-рб від 21 квітня 2017 року.

"Перевести з 25 квітня 2017 року Гребенюка Олега Володимировича на посаду радника міського голови, за згодою сторін, з посади начальника управління освіти Луцької міської ради з посадовим окладом згідно зі штатним розписом.

Окрім того, йому встановити надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років, а також надбавку за вислугу років у розмірі 15 % до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, що відповідає його стажу служби в органах місцевого самоврядування станом на 25 квітня 2017 року – 7 років 9 місяців 17 днів.

У розпорядженні Луцького міського голови № 419-рб від 21 квітня 2017 року сказано, що посаду Гребенюка з 25 квітня займе начальниця відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Луцькради Зіновія Лещенко.

Надрукувати
мітки:
коментарів