Поділитись:

Відповідачі за позовом Вусенко не з'явились на суд

Понеділок, 24 квітня 2017, 10:55
Відповідачі за позовом Вусенко не з'явились на суд

Розгляд справи за позовом Вусенко перенесли на травень.

Відповідач і Григорій Пустовіт, Ігор Поліщук їхні представники не з'явились на суд за позовом Юлії Вусенко. Не прибув на судове засідання й Олександр Рачков, який представляє інтереси Луцької міської ради. Про це стало відомо 24 квітня під час судового засідання.

Суддя Валентина Пушкарчук зачитала два клопотання про перенесення розгляди справу на іншу дату від представника Григорія Пустовіта Наталії Андріяш та представника Ігоря Поліщука Віктора Веремчука. Оскільки вони в цей день перебуватимуть на інших судових засіданнях в апеляційному суді м. Львів.

Представник позивача Юлії Вусенко Володимир Гурін сказав, що без присутності відповідачів та їхніх представників судове засідання все одно не відбудеться. Оскільки на ньому мали заслуховувати відповідачів.

"Відповідачі затягують розгляд справи", – сказав він.

Врешті суд ухвалив перенести розгляд справи на 10 травня на 12:00.

Нагадаємо: Луцький міськрайонний суд розглядає справу за позовом Юлії Вусенко, у якому вона вимагає визнати нечинним та скасувати рішення Луцької міської ради від 15.03.2017 року № 19/1 "Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю.В." Раніше суд задовольнив клопотання Юлії Вусенко про збільшення позовних вимог. Зокрема Вусенко просила суд залучити Ігоря Поліщука до справи як третю сторону. На останнє засідання суду Поліщук прийшов, однак подав клопотання, щоб суд відпустив його вирішувати питання з "Нафтогазом", "аби Луцьк не лишився без води".

Надрукувати
мітки:
коментарів