Поділитись:

На луцький "Бандерштат" вперше приїде "Бумбокс"

Вівторок, 25 квітня 2017, 14:00
На луцький «Бандерштат» вперше приїде «Бумбокс»

На фестиваль "Бандерштат", який цьогоріч відбудеться 4-6 серпня 2017 року в селі Рованці Луцького району, вперше за всі роки його проведення з музичною програмою приїде гурт "Бумбокс" та "Воплі Відоплясова". Також гостей фестивалю потішать виступи відомих закордонних гуртів.

Про це стало відомо у вівторок, 25 квітня, під час прес-конференції у Палаці культури Луцька.

Серед відомих музичних виконавців, які виступатимуть на головній сцені: "Бумбокс", "Тартак", "Воплі Відоплясова", "O.Torvald", "Антитіла", "Скрябін", "Epolets", "Без Обмежень", "Тінь Сонця ", "Ot Vinta", "Жадан і Собаки", "ФлайzZzа" та інші.

Тиха сцена потішить гостей фестивалю такими музикантами, як: "Крихітка", "Vivienne Mort", "Один в каное", "Panivalkova", "Akute" (Білорусь), "5 Vymir" та інші. На цьогорічну Urban Stage запросили не лише українські, але й закордонні гурти: "Fontaliza", "Hell:on", "Серцевий Напад", "All Faces Down" (Австрія), "Braincoats" (Швеція), "Брем Стокер", "Lack Of Loud" (Швеція), "Zatoczka" (Білорусь), "Dead Like Juliet" (Італія), Fitz Roy тощо.

Як розповів арт-директор Сергій "Колос" Мартинюк, наповнення сцен за три дні буде максимальне з того, що, з його слів, із "українського лайна можна витиснути".

"Попри те, що все більше в тренд українських фестивалей входить запрошення закордонних виконавців і попри появу все більшої й більшої кількості нових українських гуртів, йде такий колообіг одних і тих самих гуртів (і ми теж чуємо такі нарікання). Тим не менше, цього року буде чимало українських артистів, які в нас жодного разу ще не виступали: починаючи від "Бумбокса", які не приїжджали до нас ніколи, до "Воплі Відоплясова" попри скандальні-не скандальні заяви Олега Скрипки. Вперше у нас буде "Крихітка", яка закриватиме один із днів тихої сцени. І вперше за всі роки буде значна кількість закордонних команд: на одній сцені гратиме п'ять команд з Європи (Італія, Швеція, Австрія)", – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКИХ ТОП-ПОЛІТИКІВ ЗАПРОСЯТЬ НА ЛУЦЬКИЙ "БАНДЕРШТАТ-2017"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТЕРИТОРІЮ ЛУЦЬКОГО "БАНДЕРШТАТУ" ОГОРОДЯТЬ 2-МЕТРОВОЮ СІТКОЮ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА "БАНДЕРШТАТІ" БУДЕ ТРИ ВЕЛИКИХ СЦЕНИ

Надрукувати
мітки:
коментарів