Поділитись:

Луцький бюджет перевиконали на 49 мільйонів гривень

Вівторок, 25 квітня 2017, 13:53

Бюджет міста Луцьк за загальним фондом перевиконано на 49 мільйонів гривень, і ці кошти планують ділити на найближчій сесії Луцькради.

Тенденція перевиконання бюджету за перший квартал – задовільна. Про це сказала начальник управліннябюджету та фінансів Лілія Єлова 25 квітня під час засідання бюджетної комісії.

З її слів, основні надходження завдяки сплаті податкам. Втім було й невиконання за транспортним податком: при запланованих надходженнях в сумі 450 тисяч гривень надійшло за перший квартал 162 тисячі гривень. Втім, можливо, заплановану суму вдасться виконати протягом року.

Також не могли спрогнозувати точну суму збору за паркування. Однак завдяки тому, що всі основні показники були виконані, є перевиконання на суму майже 50 мільйонів гривень.

"В нас теж є економія по енергоносіях – заборгованості немає, окрім заборгованості за пільгами і субсидіями. 60 % домогосподарств було обхоплено субсидіями, тоді, як торік було 30 % чи 48 %", – сказала Лілія Єлова.

49 мільйонів гривень, які перевиконані за загальним фондом, депутати розподілятимуть під час засідання сесії Луцькради 26 квітня.

Надрукувати
мітки:
коментарів