Поділитись:

У Луцькраді пропонували віддати "депутатські" планшети муніципалам

Середа, 26 квітня 2017, 14:10
У Луцькраді пропонували віддати «депутатські» планшети муніципалам

Депутат Павло Данильчук пропонував зняти частину коштів і не фінансувати купівлю планшетів та частини форменного забезпечення працівникам муніципальної поліції.

Планшети, які купили для користування депутатам Луцькради, Павло Данильчук пропонував віддати працівникам муніципальної поліції. Про це він сказав 26 квітня під час засідання сесії Луцькради.

Павло Данильчук запропонував 10 планшетів, якими не користуються депутати, віддати муніципальній поліції, а решту докупити їм. Оскільки муніципали мають в них потребу.

"Учора депутат Тарас Шляхтич взяв на один день той планшет покористуватись і сказав, що ним користуватись неможливо", – зазначив в.о. міського голови Ігор Поліщук.

Втім, цю пропозицію депутата не підтримали, як і пропозицію фінансувати купівлю зимових курток муніципалам частково.

Також Павло Данильчук сказав, що не варто виділяти повністю суму в 179 тисяч гривень на купівлю форменного одягу (зимових курток) працівникам муніципальної поліції, а виділити 65 тисяч гривень на форму тим працівникам, які були нещодавно прийняті на роботу.

"Я досліджував це питання. Якщо ми зараз будемо їх купляти, то це буде дешевше, аніж буде вартувати восени", – сказав Ігор Поліщук.

Депутат Юлія Вусенко поцікавилась, чи мали попередні працівники ці зимові куртки, на що Ігор Поліщук сказав, що не знає.

"То як ми маємо голосувати за виділення коштів за ці куртки, якщо не знаємо, чи були зимові куртки взагалі?" – запитала Юлія Вусенко.

Депутат Андрій Козюра сказав, що все ж варто виділити кошти на купівлю цих курток, бо старі вже зносились. Депутати підтримали виділення коштів на купівлю планшетів та курток муніципалам.

Надрукувати
мітки:
коментарів