Поділитись:

У радіо "Луцьк" забрали хвилю: 4 години замість 24

Середа, 26 квітня 2017, 15:56
У радіо

"Радіостанція "Луцьк" припиняє мовлення у цілодобовому режимі.

Про це повідомляється на сторінці радіостанції у мережі Facebook.

Згідно з рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України, на мережі радіоканалу "Радіостанція "Луцьк" будуть транслюватися програми 2-го каналу Українського радіо — радіо "Промінь".

Це означає, що "Радіостанція "Луцьк" припиняє цілодобове мовлення на частотах 107,3 МГц у Луцьку, 105,2 МГц у Горохові та 101,6 МГц у Нововолинську. На цих частотах "Радіостанція "Луцьк" звучатиме тричі на добу, зокрема:

  • з 11.00 до 12.00;
  • з 15.00 до 17.00;
  • з 20.00 до 21.00.

Згідно з іншим рішенням Нацради з питань телебачення і радіомовлення України, радіостанція "Луцьк" припиняє мовлення на частотах: 107,8 Мгц у Любешові і 100,4 Мгц у Цумані. Натомість на цих частотах транслюватимуться програми 1-го каналу Українського радіо.

"Ми розуміємо, що повернутися у минуле, коли радіо "Луцьк" зустрічало новий день, обідало, спостерігало за вечірньою зорею, засинало, дивилося теплі сни і знову прокидалося (мовило 24 години на добу) не вдасться. Ми просто хочемо не стояти на самоті над руїною станції, до створення і розвитку якої дотична мало не уся волинська громада", – йдеться у дописі.

Нагадаємо: під час сесії Луцької міської ради 26 квітня Андрій Козюра попросив підтримати звернення до Нацради з питань радіомовлення та телебачення і засудити ці дії. Депутати підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів