Поділитись:

#сім_сорок: Універсальний депутат

Четвер, 27 квітня 2017, 07:40
#сім_сорок: Універсальний депутат

Запитаєте, що позитивного відбувається у місті? Так позитиву на кожному кроці! Його просто потрібно бачити.

Візьмімо, до прикладу, нашу Луцьку міську раду. Це ж справжні універсальні солдати! Швидкі, всезнаючі, мегапродуктивні. Їм що в дорожній інфраструктурі розібратися, що в сільському господарстві чи квантовій фізиці – раз плюнути!

Наприклад, наші МІСЬКІ депутати з легкістю приймають звернення щодо продовження мораторію на продаж СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ земель. Та що там якесь село для наших народних обранців? Ось до Дональда Трампа звернення написати з вимогою якнайшвидше побудувати стіну з Мексикою… А вони можуть!

А ще луцькі депутати можуть за декілька годин перед сесією вивчити зміни до бюджету на понад 100 мільйонів гривень. Байдуже, що проекти рішення мають бути опубліковані за 20 робочих днів, щоб з ними могли ознайомитися всі охочі. Але ж наші депутати чесні. Що там взагалі дивитися?

А ще у нас є "земельна" комісія. Її повна назва Постійна комісія міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру. Але там працюють настільки різносторонні депутати, що ця комісія розглядає питання про обрання і звільнення секретаря міської ради та обрання членів виконкому. Куди там профільній комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту!

А поки у нас відбуваються такі прекрасні речі, десь далеко за океаном Айлон Маск конструює чергову Теслу і потяг на магнітній подушці та збирає експедицію на Марс. Напевно, просто нам заздрить.

Надрукувати
мітки:
коментарів