Поділитись:

"Волинь" залишиться в прем'єр-лізі, якщо "Дніпро" не погасить борги, – Кварцяний

П'ятниця, 28 квітня 2017, 18:50

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний заявив, що клуб може залишитися в Українській Прем'єр-Лізі та сподівається на підтримку інвесторів.

Як пише Sportarena, на питання про те, за яких розкладах Волинь може залишитися в УПЛ, наставник луцької команди відповів наступним чином:

"Якщо Дніпро не погасить борги. Хоча я дуже бажаю дніпрянам вибратися з цієї непростої ситуації. Не хотілося б, щоб еліта втратила таку команду".

Варто відзначити, що з української Прем'єр-ліги за підсумками сезону вилітають дві команди, і "Волинь" посідає останнє місце, відстаючи на два очки від "Дніпра" і на вісім від "Карпат".

Також 63-річний тренер заявив, що морально готовий до зниження в класі і оптимістично налаштований щодо можливостей молодих футболістів команди.

"Я завжди готовий. Ми були в Першій лізі, але потім нам там стало нудно, і команда повернулася до елітного дивізіону. У Луцьку є цікаві хлопці, і я ніколи не втрачаю оптимізму, правда, за умови, якщо нас підтримають інвестори".

Нагадаємо, що після поразки "Волині" в принциповому матчі "Карпатам" (0:1) в минулий уїк-енд Віталій Кварцяний висловив упевненість в тому, що його команда залишиться в УПЛ.

Надрукувати
мітки:
коментарів