Поділитись:

Польський консул зі Львова таки працюватиме в Луцьку, – депутат

П'ятниця, 28 квітня 2017, 13:16
Польський консул зі Львова таки працюватиме в Луцьку, – депутат

Генеральним консулом Польщі у Луцьку все ж таки став Вєслав Мазур.

Про це повідомив на своїй сторінці депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

"...вчора відверто нищиться пам'ятний знак УПА в Грушовичах, а паралельно генеральним консулом Польщі у Луцьку все ж таки стає Вєслав Мазур, попри чітку позицію Луцької міської ради, яка раніше прийняла звернення до МЗС щодо непогодження його призначення за антиукраїнські висловлювання. Але, як бачимо, гідність нам потрібно ще в собі виховували! Лише Український інститут національної пам'яті офіційно зреагував від української влади", – написав у Facebook депутат.

На офіційномй сайті Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку інформація підтверджена, однак конкретної дати призначення нового генконсула немає.

Вєслав МазурВєслав Мазур

Польський консул зі Львова таки працюватиме в Луцьку, – депутат

Нагадаємо: на комісії польського Сейму у справах еміграції та зв'язків з поляками за кордоном 21 вересня Вєслав Мазур назвав Бандеру бандитом і сказав, що українці мало обізнані з історією.

Міністерство закордонних справ України провело "виховну бесіду" з генконсулом Польщі у Львові та ймовірним консулом Польщі в Луцьку Вєславом Мазуром щодо його висловлювання про Степана Бандеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ТАКА ЛЮДИНА НЕ МОЖЕ БУТИ ГЕНКОНСУЛОМ", – ГУЗЬ ПРО ВЄСЛАВА МАЗУРА

Надрукувати
мітки:
коментарів