Поділитись:

Мешканка Вересневого протестує під Луцькрадою через сморід

Вівторок, 16 травня 2017, 15:16

Молода мама, мешканка мікрорайону Вересневе, Анна Климук влаштувала перед мерією попереджувальну акцію протесту, таким чином звернувши вкотре увагу міської влади на проблему із нестерпним смородом, від якого потерпає цілий мікрорайон.

Анна Климук каже, що якщо з шумом від заводу ще можна змиритись, то жахливий сморід – це нестерпно.

"Слава Богу, що моя дитина не ходить в садочок в районі Вересневого, не виходить гуляти, коли розповсюджується цей запах, який труїть людей. Неодноразово люди перекривали дорогу, неодноразово до міського голови, до голови обласної ради, в екологічну службу звертались. Вони, певно, мешканців Цукрового (в народі так називають мікрорайон Вересневе, – Конкурент) за людей не рахують", – сказала Анна Климук.

Молода мама нарікає на те, що їй, як і іншим батькам з маленькими дітьми, навіть неможливо вийти на вулицю та погуляти в парку через їдкий та неприємний запах у повітрі. Її донька нещодавно мала захворювання дихальних шляхів і в поліклініці, що в мікрорайоні Вересневе, зі слів Анни Климук, такі проблеми зі здоров'ям зафіксували у майже всіх дітей.

Лучанка каже, що якщо її міська влада не почує і не вживе заходів, то вона завтра збере інших мешканців мікрорайону разом з дітьми, і вони готові навіть перекрити дороги перед міською радою, щоб ті, хто зайняв владні кабінети міста, нарешті звернули увагу на проблему своїх громадян.

Надрукувати
мітки:
коментарів