Поділитись:

"Парки і сквери міста Луцька" залишились без керівника

Вівторок, 16 травня 2017, 17:51
«Парки і сквери міста Луцька»  залишились без керівника

У Луцьку – чергові кадрові зміни, зокрема йдеться про звільнення керівника КП "Парки і сквери міста Луцька" Анатолія Трикуша.

Про це повідомляє Інформаційне агентство "Волинські новини" із посиланням на власні джерела.

Як зазначає інформагентство, причиною такого рішення можуть стати численні претензії до роботи керівника підприємства, який не може організувати догляд зелених зон міста, а також реалізувати стратегію озеленення Луцька і розвитку паркових зон.

Нагадаємо: в міській раді не раз висловлювали незадоволення роботою підприємства. Приміром, торік підприємство підвищило витрати на утримання адміністративного апарату на 38,8 %, а збитки підприємства протягом шести місяців 2016 року становили 343 тисячі гривень. Розмір кредиторської заборгованості підвищився на 379 тисяч гривень.

Чимало було претензій і до проведення тендерів на озеленення. Зокрема, популярною була схема, коли КП "Парки і сквери Луцька" програвало тендер, а переможець закупівлі залучав його в якості підрядника.

Після низки таких претензій пропонувалося ліквідувати підприємство, реорганізувавши у комунальну установу. Також у видання повідомляє, що є неофіційна інформація про причетність працівників підприємства до фінансових зловживань.

Надрукувати
мітки:
коментарів