Поділитись:

Депутати хочуть об'єднати комунальні книгарні в Луцьку

Четвер, 18 травня 2017, 15:30

Комісія обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області підтримала проект рішення обласної ради "Про реорганізацію торгово-виробничого підприємства "Планета".

Йдеться про те, щоб реорганізувати торгово-виробниче підприємство "Планета" шляхом приєднання до комунального підприємства "Освіта". Пропонується встановити, що комунальне підприємство "Освіта" є правонаступником всіх майнових і не майнових прав і обов'язків торгово-виробничого підприємства "Планета", – повідомляє прес-служба облради.

Члени комісії вважають об'єднання двох книгарень ефективним господарським рішенням, оскільки ТВП "Планета" наразі має збитки в сумі майже 97 тис. грн. Профільний відділ обласної ради рекомендує покрити ці збитки з обласного бюджету, а контракт з чинним керівником "Планети" Катериною Кузь продовжити до кінця нинішнього року.

Разом з тим комісія рекомендувала голові обласної ради Ігорю Палиці в установленом законодавством порядку вирішити питання про продовження дії контракту з директором комунального підприємства "Освіта" Оксаною Грінченко на три роки.

Надрукувати
мітки:
коментарів