Поділитись:

"Богдан Моторс" використовує обладнання для збереження екології

Четвер, 18 травня 2017, 18:33

На заводі "Богдан Моторс" в Луцьку дотримуються міжнародних та національних вимог у сфері охорони навколишнього природного середовища та охорони праці завдяки використанню в роботі надсучасного обладнання.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

ДП "АСЗ №1" АТ "АК "Богдан Моторс" – це найбільше підприємство в Україні з виробництва сучасних автобусів, тролейбусів і електробусів, які виготовляються із застосуванням унікальних технологій виробництва.

Турбота про майбутнє – одне з ключових завдань підприємства. З цією метою корпорація "Богдан" інвестувала понад 150 млн доларів США. в побудову нових цехів і закупівлю обладнання, яке відповідає сучасним екологічним стандартам.

Зокрема у цеху, де обробляється метал, встановлені сучасні лазерні верстати, які допомагають зменшити кількість відходів виробництва, а під час їхньої роботи здійснюється мінімальний вплив на забруднення атмосфери. Зварювальне устаткування кузовного виробництва обладнане централізованими фільтруючими установками на кожному робочому місці, а у фарбувальних камерах встановлені сучасні фільтри для очистки повітря від фарбувального аерозолю, після чого в атмосферу потрапляє очищене повітря.

На підприємстві експлуатуються також очисні споруди, в модернізацію яких були вкладено чимало інвестицій.

Працівники "Богдан Моторс" беруть участь у різноманітних громадських заходах, спрямованих на поліпшення стану довкілля рідного міста. На підприємстві силами працівників здійснюються озеленення газонів, висаджування квітів, облаштування благоустрою території та виробничих приміщень, а в рамках участі у загальноміських толоках проводяться прибирання територій міських парків, очищення прибережної зони міських річок тощо.

У планах підприємства – залучення коштів для ще новішого обладнання для захисту навколишнього середовища та збереження довкілля для майбутніх поколінь.

До слова, нещодавно корпорація отримала Подяку Луцької міської ради за роботу в галузі збереження й відновлення довкілля, активну участь у загальноміських природоохоронних заходах і акціях.

Надрукувати
мітки:
коментарів