Поділитись:

На 40-му кварталі в Луцьку буде новий парк

Четвер, 18 травня 2017, 19:35

У Луцьку активно тривають роботи, пов'язані зі реконструкцією паркової зони та території 40-го мікрорайону. Тож незабаром у місті з'явиться ще одна зона комфортного відпочинку на природі.

Про це говорили під час робочої наради щодо благоустрою парку на 40-му мікрорайоні, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Фінансовий директор ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат" Алла Бондарчук розповіла, що на території зеленої зони зовсім скоро з'явиться дитячий майданчик, а у перспективі – спортивний куточок, велодоріжки. Окрім цього, підприємство виконує роботи із будівництва дороги з тротуарами та паркувальних місць. Прокладання бруківки та інші роботи потребують додаткових капіталовкладень. Тому Алла Бондарчук разом із мешканцями мікрорайону звернулася до представників депутаського корпусу міської ради, щоб розглянути можливість співфінансування цих витрат із міського бюджету.

Також учасники наради обговорили питання освітлення й озеленення паркової зони. Розроблено дизайн з використанням кущів та багаторічних квітів без використання хвойних рослин.

Попередньо відкриття "Дитячого містечка" в оновленому парку заплановане на 3 червня 2017 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів