Поділитись:

У Луцьку вирішували, що робити зі смородом

П'ятниця, 19 травня 2017, 12:16

Відбулося перше засідання міжвідомчої робочої групи щодо смороду в Луцьку і біля нього.

Про це у Facebook повідомила заступниця голови Громадської ради Мар'яна Сорочук.

У результаті наради вирішили:

1. Звернутися до ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області з приводу проведення перевірки, щодо поширення смороду у прилеглих до Гнідавського цукрового заводу житлових територіях.
2. Доручити юридичному сектору Луцької РДА надати юридичний висновок відповідей органів контролю з приводу питання поширення смороду у прилеглих до Гнідавського цукрового заводу житлових територіях, які були надані начальником відділу екології Луцької міської ради.
3. Звернутись до Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України з приводу надання попередніх моніторингових досліджень та проведення нових досліджень атмосферного повітря на прилеглих до Гнідавського цукрового заводу житлових територіях та води у колодязях с.Городище.
4. Звернутись до депутатів Луцької районної ради з приводу виділення коштів на добудову каналізаційної насосної станції з напірним колектором у с.Гірка Полонка.
5. Звернутись до Луцької міської ради з приводу виділення коштів на добудову каналізаційної насосної станції з напірним колектором з мікрорайону Вересневе до центральної міської КНС.

Нагадаємо: у Луцьку вже почали боротьбу зі смородом.

Надрукувати
мітки:
коментарів