Поділитись:

Луцький зоопарк оголошує війну невігласам

Неділя, 21 травня 2017, 15:35

Працівники зоопарку у Луцьку оголосили інформаційну війну відвідувачам із неприйнятною поведінкою.

Кожного відвідувача, який порушить норми поведінки на території зоопарку, сфотографують і розмістять його світлину у соцмережі, – повідомляється на сторінці зоопарку у Facebook.

"Не маючи дієвих адміністративних важелів впливу на гостей із дивіантною поведінкою, оголошуємо про старт рубрики за умовною назвою "Герої" в обличчя"...Вистачає "геройства" робити дурниці – хай вистачить його і відповісти за вчинок. Лише так наші зусилля для перетворення зоопарку на місце найкомфортнішого відпочинку на природі не будуть марними", – саказано у повідомленні.

До таких методів роботи керівництво зоопарку змусив черговий інцидент.

Учора, 20 травня, чоловік заніс ногу, щоб дати по голові страусу, який саме вистромив її з вольєру. На щастя, птах встиг її забрати.

"Питання: а якби був удар?! Кому від цього було б краще? Людині, що довела сама собі свою перевагу над страусом? Страусу, який мав усі шанси після цього бути травмованим або і мертвим (тут все б вирішував лише випадок). Працівникам зоопарку, які мусили б лікувати птаха (у кращому випадку) або везти на розтин для висновків про причину смерті його тіло? Може, є якийсь варіант, якого ми не врахували і який пояснює таку поведінку?" – обурюються працівники звіринця.

Нагадаємо: у зоопарку вже трапився випадок, коли померла альпака, яку нагодували відвідувачі.

Надрукувати
мітки:
коментарів