Поділитись:

У Луцьку відбудеться українсько-польський бізнес-форум

Вівторок, 23 травня 2017, 17:56

У Луцьку за участі представників влади України і Польщі відбудется економічний форум.

Про це говорили голова ОДА Володимир Гунчик і новопризначений польський консул Вєслав Мазур, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Також Польща і Україні спільно працюють над покращенням умов перетину кордону – розширення митних переходів, вирішенням питань культурної спадщини, планують посилити роботу в напрямку збереженням пам'ятників, меморіалів, кладовищ обох країн.

Володимир Гунчик зауважив, що не повинні оминати увагою представників сторін і питання обміну студентами, культурне та освітнє збагачення молоді.

Окремо говорили про важливі перспективи співпраці українсько-польських бізнес-структур, адже Волинь – досить потужний аграрний край.

Цьогоріч, напередодні днів добросусідства, планується й проведення конференції між українською і польською сторонами, фахівцями та представниками засобів масової інформації, громадськості, аби обговорити підготовку і впровадження спільних проектів. Така конференція повинна стати початком ґрунтовної співпраці у векторі освіти, науки, культури та економіки обох країн.

Надрукувати
мітки:
коментарів