Поділитись:

Лучан запрошують на семінар про світову музику

Вівторок, 23 травня 2017, 17:17

У п'ятницю, 26 травня, відбудеться мистецький семінар на тему: "Перлини світової музики: що вплинуло на їх творців…" за участю професора Веса Дженсена (Канада), присвячений ювілею Реформації.

Доктор Дженсен є професором-емеритом університету "Trinity Western". Відомий у світі музики вчений веде активну співпрацю з хорами, композиторами та диригентами світового рівня, – повідомляють організатори.

Твори у виконанніколективів Веса Дженсена нерідко звучать у програмах Національного радіо Канади. Композитор часто бере участь у роботі журі багатьох провідни хорових фестивалів Європи.

Сьогодні диригент живе і працює в Україні. Під його керівництвом Київський симфонічний хор і оркестр виконують світові шедеври: "Меса Сі мінор" Й. С. Баха, "Реквієм" В. А. Моцарта, "Хвалебний гімн" Ф. Мендельсона, "Створення світу" Й. Гайдна і, звичайно ж, улюблену багатьма ораторію "Месія" Г.Ф. Генделя.

Вес Дженсен на семінарі у Луцьку представить музичні твори композиторів доби Реформації та розповість про авторів і передумови написання композицій. Відвідувачі відчують атмосферу тогочасної епохи та отримають незабутні враження.

Усіх охочих долучитися до світу прекрасного запрошуємо 26 травня 2017 року о 14:00 в Палац культури міста Луцька.

Надрукувати
мітки:
коментарів