Поділитись:

У Луцьку виведуть з експлуатації аварійні котельні

Вівторок, 23 травня 2017, 16:53
У Луцьку виведуть з експлуатації аварійні котельні

У Луцьку невдовзі розпочнуть виведення з експлуатації котлоагрегатів, що встановлені в підвальних приміщеннях. Це – один із компонентів, який фінансується за рахунок кредиту, є складовою частиною проекту та має на меті ліквідацію підвальних та нерентабельних котельних шляхом перепідключення споживачів до інших джерел теплової енергії.

Про це повідомляється на сайті ДКП "Луцьктепло".

Відповідно до принципів і правил закупівлі товарів, робіт та послуг ЄБРР, було проведено тендер на виконання робіт по даному компоненту Програми, переможцем якого стали ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536" (м. Луцьк, Україна) / ТОВ "Прогрес-92" (м. Київ, Україна) / Корпорація "Енергоресурс-Інвест" (м. Львів, Україна), що діють на умовах договору простого товариства.

Усі процедури дотримані, контракти підписані.

Згідно з умовами контракту, виконавець робіт має прокласти трубопроводи від:

  • котельні по вул. Шевченка, 3 до котельні по вул. Прогресу, 4 (з подальшою ліквідацією останньої);
  • котельні по вул. Ковельській, 68 до котельні по вул. Ковельській, 47 (з подальшою ліквідацією останньої);
  • ж/б по пр. Волі, 50 до котельні по вул. Глушець, 39 та пр. Волі, 10 (з подальшою ліквідацією останніх та перепідключення споживачів до котельні по вул. Вавілова, 6);
  • котельні по вул. Лесі Українки, 20 до котельні по вул. Лесі Українки, 20 та Сенаторки Левчанівської, 7 (з подальшою ліквідацією останніх);
  • котельні по вул. Б. Хмельницького, 12 до котельні по вул. Б. Хмельницького, 20 (з подальшою ліквідацією останньої).

У всіх випадках для монтажу попередньо ізольованих труб потрібно перекривати рух транспорту. Тож на всіх зазначених вулицях міста роботи будуть проводитися лише в темну пору доби.

Єдина дорога, де роботи можуть затягнутися до трьох діб, – Ковельська. Проте тут транспортна артерія перекриватиметься частинами, тобто рух буде обмежено лише частково.

Щодо інших ділянок, то монтажники обіцяють впоратися за одну ніч, що не створить значних незручностей.

Роботи в історичній частині міста на ділянці "Лесі Українки, 20 – Сенаторки Левчанівської, 7" узгоджені. Розкопки вестимуть на незначній глибині, що не зачепить історичний шар. Роботи проводитимуть під наглядом працівників Державного історико-культурного заповідника.

Нагадаємо: ДКП "Луцьктепло" та Луцька міська рада у співпраці з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) реалізує "Проект реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку". Проект включає в себе інвестицію за рахунок Кредиту ЄБРР та Гранту Східноєвропейського фонду партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) в пріоритетні капітальні витрати підприємства, що спрямовані на зменшення втрат енергії, зниження споживання природного газу та електроенергії та підвищення якості послуг з централізованого теплопостачання та гарячої води у місті.

Надрукувати
мітки:
коментарів