Поділитись:

Суд поновив Вусенко на посаді

П'ятниця, 02 червня 2017, 14:27
Суд поновив Вусенко на посаді

Луцький міськрайонний суд частково задовольнив позов Юлії Вусенко, у якому вона вимагає визнати нечинним та скасувати рішення Луцької міської ради від 15.03.2017 року № 19/1 "Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю.В.

Засідання суду відбулося сьогодні, 2 червня.

Зокрема суд постановив скасувати рішення Луцькради "Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю.В" та поновити її на посаді.

У решті позовних вимог відмовили.

Передбачається негайне виконання постанови суду в частині поновлення. Постанова суду набирає законної сили після закінчення терміну подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її нескасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги апеляційоно провадження про набрання законої сили рішенням за наслідком апеляційного провадження.

Нагадаємо, що основна позовна вимога Юлії Вусенко – скасувати рішення про дострокове припинення повноважень та поновлення її на посаді секретаря. Також Вусенко просила скасувати рішення про призначення секретарм Ігоря Поліщука.

Читайте також: У ЛУЦЬКУ – ПРАВОВИЙ АПОКАЛІПСИС, – ЖУРНАЛІСТ

За посиланням можна ознайомитися із текстом постанови Луцького міськрайонного суду, який поновив Юлію Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів