Поділитись:

Ігор Поліщук: Вусенко не має підстав виходити на роботу як секретар міськради

П'ятниця, 02 червня 2017, 18:26
Ігор Поліщук: Вусенко не має підстав виходити на роботу як секретар міськради

Секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук вважає, що Юлія Вусенко не має правових підстав виходити на роботу як секретар міськради, оскільки суд відмовив у задоволенні її позовної вимоги та не скасував рішення міськради про обрання Ігоря Поліщука секретарем.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, секретар міськради Ігор Поліщук зазначив, що у справі буде подана апеляційна скарга. Щодо коментаря Юлії Вусенко про те, що вона з вівторка готова до виходу на роботу як секретар міськради, він зауважив, що прохання про визнання незаконним рішення міськради про обрання Ігоря Поліщука секретарем суд не задовольнив. Тому Ігор Поліщук залишається чинним секретарем міськради і виконувачем повноважень міського голови та не бачить підстав для того, щоб Юлія Вусенко виходила на роботу.

Він наголосив, що суд чітко вказав: відмовити в задоволенні позовної вимоги про визнання рішення про обрання Ігоря Поліщука секретарем міськради недійсним. Справа повинна бути вирішена по суті в апеляційному суді.

Ігор Поліщук зазначив, що депутати мають право обирати та звільняти секретаря міськради.

Нагадаємо: сьогодні, 2 червня, завершився розгляд справи "Вусенко проти Пустовіта", яку 15 березня з порушенням законів України усунули з посади секретаря міськради. Суддя вирішила, що Юлію Вусенко мають поновити на посаді та скасувала розпорядження про її усунення.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, у разі, якщо таку скаргу не було подано. Апеляційну скаргу можна подавати до Львівського апеляційного суду протягом 10 днів з моменту отримання повного тексту постанови. Повний текст постанови буде виготовлено до 7 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ЯВИЛАСЬ ПОСТАНОВА СУДУ ПРО ПОНОВЛЕННЯ ВУСЕНКО (ДОКУМЕНТ)

Надрукувати
мітки:
коментарів