Поділитись:

Lutsk Fashion Weekend: мийка в Луцьку стала подіумом (фото)

Субота, 03 червня 2017, 09:39

Перший день (чи точніше – ніч) фешн-дійства Lutsk Fashion Weekend увінчався показами від модних дизайнерів, яскравим шоу та приємними сюрпризами для гостей заходу від партнерів.

Організатором події є модельна агенція Grace Model House в особі Анни Тріль, – повідомляє ІА "Волинські Новини".

Зауважимо, що родзинки заходу стала дещо незвична для таких дійств локація. Адже фешн-покази організували в боксі автомийки, що на Івана Франка, 3. Проте, з впевненістю можна казати, що експеримент – вдався. Враженими залишились не лише гості, але й моделі.

Розпочали показ з колекції від одеситів - Tomashevsky & StorGe. Згодом свої доробки продемонструвала і команда Dress Code. Цікавою видалась колекція від львів'янки Олесі Марчук, яка, як зізналась ведучому дійства Андрію Кравченку, дуже полюбляє активний відпочинок. Особливо – в горах.

Ну а на завершення луцька команда Iron City представила на суд публіки колекцію яскравих аксесуарів для жінок та чоловіків.

Все дійство супроводжувалось яскравим шоу – зокрема, перед присутніми "з викрутасами" готували екзотичні коктейлі, які тут же можна було придбати на аукціоні.

А до початку показу колекції команда Iron City зійшлась в імпровізованому "батлі стилів" з ведучим Андрієм Кравченком, показавши після цього справжній майстер-клас.

Зазначимо, що вже завтра, 3 червня, захід перенесеться на ЖК "Яровиця". У програмі цього дня буде спілкування із дизайнерами, діалоги про моду та красу, презентація колекцій дизайнерів та магазинів Луцька, Львова, Одеси, Києва: Z.T. (ZhannaTril), KUMA ukrainian fashion house, Ruslan Khvastov, Karol by Kateryna Karol, Kochut Handcrafted Jewelry та інші.

Музичні виступи від переможців вокального конкурсу WMA (WePlusMusicAwards). А протягом вечора діятиме Showroom, де усі гості зможуть приміряти та придбати вподобані речі.

Надрукувати
мітки:
коментарів