Поділитись:

У Луцьку патрульні за руки зловили чоловіка, що стрибнув з вікна (відео)

Понеділок, 05 червня 2017, 10:27
У Луцьку патрульні за руки зловили чоловіка, що стрибнув з вікна (відео)

Патрульні врятували хлопця, який був за крок до смерті

Ризикуючи власними життями, полісмени зберегли життя 21-річному юнакові.

Учора, близько 18 години, екіпаж отримав виклик з проспекту Волі про спробу самогубства.

На 9 поверсі виявили хлопця, який хотів вистрибнути з вікна, перебував то в пригніченому, то в збудженому стані.

Близько 30 хвилин патрульні розмовляли з юнаком та просили не заподіювати собі шкоду, однак той все одно наполягав, що вистибне, незважаючи ні на що.

Врешті, його вдалось на секунду відволікти та схопити за дві руки, але вже в цей момент він перебував за межами вікна, тож повис між 9 і 8 поверхами. Хлопець виривався та перешкоджав втримуванню.

Тим часом, ще двоє патрульних спустились на 8 поверх, один з них схопив молодика за пояс через кватирку вікна і так тримав, доки не розбив вікно ногою. Після цього хлопця вдалось затягнути всередину за допомогою ще одного небайдужого мешканця, який підбіг на допомогу.

Інспектор, який розбивав ногою вікно, отримав кілька порізів.

21-річний юнак, який хотів звести рахунки з життям, не постраждав.

Патрульним розповів, що наважився на самогубство через сварку з рідними та дівчиною, а також через ігрову залежність. Сам є студентом, а родом – з Шацького району.

Полісмени прийняли рішення доставити його в обласну психлікарню, де він погодився на шпиталізацію. Патрульні повідомили про випадок його рідних.

Схоже завдання було того ж дня близько 10 години з вулиці Світлої: тут на 9 поверсі будинку стояла жінка і кричала про допомогу. Патрульні в лічені секунди піднялись у помешкання, де їм відкрила інша жінка. На балконі 9 поверху справді стояла громадянка, якій допомогли зайти в кімнату. З'ясували, що вона має ознаки розладу психіки, а також зловживає алкоголем. На місце події викликали медиків, які доставили жінку у психлікарню.

Надрукувати
мітки:
коментарів