Поділитись:

"Потреби в позачерговій сесії Луцькради немає. Є рішення суду", – Вусенко

Середа, 07 червня 2017, 12:18

Необхідності в проведенні позачергової 25-ї сесії Луцької міської ради, на якій хочуть винести питання про поновлення депутата Юлії Вусенко на посаді секретаря Луцькради, немає, оскільки є відповідне рішення суду.

Про це повідомила депутат Юлія Вусенко під час зустрічі з волинськими журналістами у Луцькраді в середу, 7 червня.

"Є рішення суду і його потрібно виконувати... Секретаря Луцька міська рада призначала у відповідності до законів України. Мене, як секретаря ради, вносив на розгляд ради покійний міський голова, так як це передбачається законодавством, мене обирали депутатом. Це рішення не оскаржене в суді законним та діючим на сьогоднішній день. Рішення про моє зняття було оскаржене в суді, і судом було вирішено, що воно є незаконним. Я не бачу потреби більше в жодним підтвердженнях, аби підтверджувати голосуванням сесії", – зазначила вона.

Також депутат додала, що із повним текстом рішення Луцького міськрайонного суду вже ознайомлений секретар ради Ігор Поліщук та Луцька міська рада в цілому через загальний відділ.

"На виконавчий комітет пішла ця постанова. Вчора вона була занесена особисто судовим виконавцем, тому будемо дивитися на реакцію", – резюмувала Вусенко.

Надрукувати
мітки:
коментарів