Поділитись:

На Волині відбудеться чемпіонат з драганботу

Середа, 07 червня 2017, 14:02
На Волині відбудеться чемпіонат з драганботу

Цьогоріч вже втретє відбудеться корпоративний захід "DRAGON BOAT – 2017", в якому візьмуть участь 16 команд компанії, з них 5 – з виробництва, 1 – ВЗПР, 1 – Польща, 1 – Москва.

Чемпіонат організовує компанія Modern-Expo.

На Волині відбудеться чемпіонат з драганботу

Для працівників компанії драганбот – це не лише спортивні змагання, а й можливість продемонструвати командний дух та дружність колективу. Запливи на човнах "Драконах" передбачають вміння синхронно рухатися 20 спортсменам, відчувати ритм та настрій кожного. Такі умови не завдають труднощів, адже – це життя в стилі "GO MODERN", – зазначають на підприємстві.

Довідка: човен "Дракон" – це велике 20-місне каное з головою дракона і хвостом. Попереду сидить барабанщик, який б'є у великий барабан, задаючи ритм веслярам. Двадцять веслярів сидять по десять з кожного боку. На кормі перебуває керманич.

Modern-Expo вже впродовж тривалого часу підтримує веслувальний спорт на Волині, а спортсмени з компанії показують хороші результати на міжнародних змаганнях.

На Волині відбудеться чемпіонат з драганботу

У суботу 10 червня, веслувальники змагатимуться у заїздах на 200 метрів. Змагання в акваторії річки Турія розпочнуться о 10:20 і триватимуть до 18:00 години.

Надрукувати
мітки:
коментарів