Поділитись:

У рішенні суду у справі Вусенко була помилка, – адвокат

Середа, 07 червня 2017, 12:49
У рішенні суду у справі Вусенко була помилка, – адвокат

Юлія Вусенко разом зі своїм адвокатом та народним депутатом від "Самопомочі" Любомиром Зубачем прийшла на засідання виконкому, щоби сказати секретарю ради про негайне виконання рішенні суду щодо поновлення її на посаді.

Як сказала Юлія Вусенко, вона прийшла в зал, де засідав виконком, щоб ознайомити Ігоря Поліщука із судовим рішенням.

Вона зазначила, що є всі підстави, аби негайно виконати рішення Луцького міськрайонного суду про поновлення її на роботі.

"Хочу попросити Ігоря Поліщука повідомити відділ кадрів про моє поновлення на посаді секретаря Луцької міської ради, і це можна зробити протягом цього робочого дня", – сказала Юлія Вусенко.

Ігор Поліщук відповів, що виконав всі дії, які були від нього необхідні, а саме підписав розпорядження про скликання сесії, на яку буде винесено питання про виконання рішення суду.

"В моїй трудовій книжці є запис, який ніхто не оскаржував", – сказала Юлія Вусенко.

Адвокат Юлії Вусенко Оксана Комарницька сказала, що є ухвала Луцького міськрайонного суду від 6 червня, яким суддя виключає з тексту рішення внаслідок помилки з мотивувальної частини той момент, в якому йдеться про те, що для звільнення Поліщука і поновлення Вусенко на посаді треба скликати сесію.

У рішенні суду у справі Вусенко була помилка, – адвокат

У рішенні суду у справі Вусенко була помилка, – адвокат

"Ознайомлюю рішення без правок, відповідно до яких завтра скликатиметься сесія", – додала Оксана Комарницька.

Справжній конфлікт зчинився вже після виступу нардепа Любомира Зубача.

"Шановний нелегітимний секретар Луцької міської ради я хотів би вам сказати, що рішення суду має бути виконано", – звернувся до Ігоря Поліщука Любомир Зубач.

Втім на захист Поліщука став член міськвиконкому Ігор Алєксєєв.

"Хто ви такий, що дозволяєте собі так говорити? Чому ви на себе взяли роль виконавця? Забирайте ці бубни, циганєй, мєдвєдєй і їдьте", - сказав Ігор Алексєєв.

Після словесної перепалки Юлія Вусенко зі своїм адвокатом та нардепом покинули залу, Ігор Поліщук почав комусь телефонувати, а потім після перерви продовжили засідання міськвиконкому.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
11:39
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02