Поділитись:

Назвали попередню причину займання автомобіля Лапіна

Четвер, 08 червня 2017, 10:35
Назвали попередню причину займання автомобіля Лапіна

Сьогодні, 8 червня, близько 4:00 години у дворі будинку на вулиці Чорновола в Луцьку відбулось загоряння автомобіля "Volkswagen Amarok", який належить 29-річній лучанці.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено передню частину автомобіля, потерпілих не має, – повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники ДСНС.

Поліцейські з'ясували, що близько четвертої години на вулиці Чорновола відбулось загоряння автомобіля "Volkswagen Amarok", який належить 29-річній лучанці. Внаслідок загоряння пошкоджено передню частину автомобіля, ніхто з людей не постраждав. Під час огляду місця події поліцейські вилучили пожежне сміття з-під двигуна автівки.

За попередніми висновками, загоряння автомобіля відбулось у зв'язку із замкнення електромережі автомобіля.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 194 (умисне пошкодження або знищення майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство під час якого будуть з'ясовані усі обставини події.

Як повідомляло видання ВАР, автівка офіційно задекларована, нею користувалися діти народного депутата Ігоря Лапіна. Крім того, Ігор Лапін постійно їздив на цьому автомобілі в зону АТО

Надрукувати
мітки:
коментарів