Поділитись:

УКРОП хоче від Лапіна вибачень за звинувачення у підпалі автомобіля

Четвер, 08 червня 2017, 14:32
УКРОП хоче від Лапіна вибачень за звинувачення у підпалі автомобіля

Народний депутат Ігор Лапін назвав підпал свого автомобіля в Луцьку "укропівською любов'ю".

"Вибори мера Луцька скоро! Поки я в Києві б'ю по хабарникам, проводжу засідання по законопроектах, в Луцьку тітушки палять авто моєї родини. От така то вона "укропівська любов". Все, що мене не вбиває, робить сильнішим", – написав він у Facebook.

УКРОП хоче від Лапіна вибачень за звинувачення у підпалі автомобіля

У поліції попередньої причиною пожежі називають замкнення електромережі автомобіля.

Натомість в "Українському об'єднанні патріотів – УКРОП" заявили, що Лапін поширює безпідставні звинувачення на адресу представників їхньої політсили.

"Це повна нісенітниця. Обласна поліція спростовує його слова та говорить про чисто технічну причину – замикання електропроводки автомобіля, не більше й не менше", – зазначив народний депутат, голова політради УКРОПу Тарас Батенко.

Політик також зазначив, що своїми емоційними висловлюваннями Ігор Лапін "намагається кинути тінь на патріотичну опозиційну партію, у лавах якої – багато ветеранів АТО, волонтерів чи порядних людей, які плідно працюють у місцевих радах, забезпечують перемогу політичної сили на виборах".

"Ми не займаємося мародерством, кришуванням порушників, торгівлею автомобілями й лісом, як це дозволяють собі окремі народні депутати, ми не покриваємо копачів бурштину, а навпаки – боремося з цією мафією. Пан Лапін був неправий, очевидно, що він мусить вибачитися перед представниками партії УКРОП. Кожен повинен відповідати за своє моральне обличчя", – підсумував Тарас Батенко.

Представник УКРОПу також не відкидає, що вислови Ігоря Лапіна зумовлені його психологічним станом.

Надрукувати
мітки:
коментарів