Поділитись:

Протилежний Погляд LIVE: що відбувається у Луцькраді

П'ятниця, 09 червня 2017, 19:30
Протилежний Погляд LIVE: що відбувається у Луцькраді

У Луцькій міській раді – бої за владу.

Суд скасував рішення про звільнення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради. А сама Вусенко заявила, що повертається на роботу. Проте Луцькрада має вже нового законнообраного секретаря – Ігоря Поліщука, який своє крісло покидати не збирається.

У вівторок, 6 червня, біля стін міської ради почали збиратися люди. Зокрема чимало було молодиків, яких різні ЗМІ приписували то до тітушок, які захищають Вусенко, то до тітушок, які перешкоджатимуть Вусенко.

Згодом біля міської ради з'явилася патрульна поліція та спецпризначенці.

Зі слів Юлії Вусенко, її батьки їхали повз міську раду та побачили натовп людей. Чоловіки, що там перебували, повідомили, що прийшли на підтримку Юлії Вусенко. Для того щоб розібратися у ситуації, матір Вусенко викликала поліцію.

Того ж дня судовиконавець офіційно ознайомив із рішенням суду чинного секретаря Луцькради Ігоря Поліщука. Але Ігор Поліщук вважає, що поновлення Юлії Вусенко можливе лише через сесію міською ради.

Своєю чергою, Юлія Вусенко переконана, що проведення позачергової сесії непотрібне, оскільки є рішення суду, відповідно до якого вона вже поновлена на посаді.

У результаті Ігор Поліщук свою точку зору не змінив і призначив позачергову сесію на 8 червня, на якій поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцькради не проголосували та продовжили юридичну "колізію" в стінах місцевої влади.

ЧИТАЙТЕ АТКОЖ: З'ЯВИВСЯ ПРИВІД ДЛЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ВИБОРІВ ДЕПУТАТІВ ЛУЦЬКРАДИ, – ЖУРНАЛІСТ

Про те, що ж насправді відбувається у стінах міськради, як таке двовладдя може позначитися на добробуті міста та необхідність у виборах дивіться у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" у п'ятницю, 9 червня, о 19:45 на телеканалі "Нова Волинь".

Надрукувати
мітки:
коментарів