Поділитись:

Депутати Луцькради розповіли, чи чекати на вибори мера восени

Неділя, 11 червня 2017, 16:00
Депутати Луцькради розповіли, чи чекати на вибори мера восени

Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування рекомендував Верховній Раді призначити позачергові вибори міського голови Луцька 24 вересня.

Чи вистачить часу для підготовки до виборів, якщо вони таки відбудуться восени, та чи є ймовірність, що вони не відбудуться, говорили в ефірі ток-шок Протилежний Погляд LIVE депутати Луцькради: Тараса Шляхтич ("Самопоміч") та Микита Рабан ("УКРОП").

"Якщо ми говоримо про організацію виборів: друк бюлетенів, облаштування дільниць – думаю, тут часу вистачить. Чи вистачить часу для передвиборчої підготовки? Я можу сказати щодо "УКРОПу": вистачить, будьте в цьому певні", – заявив Микита Рабан.

Тарас Шляхтич теж повністю схвалює таке рішення комітету ВР.

"Думаю, що немає підстав не очікувати виборів, якщо Верховна Рада проголосує за цю дату і законодавчо всі терміни будуть дотримані. Якщо я не помиляюся, за 60 днів повинні сформувати територіальні виборчі комісії. Не бачу причин для зриву виборів. Думаю, що лучани мають право на волевиявлення і обрання Луцького міського голови", – заявив Тарас Шляхтич.

Надрукувати
мітки:
коментарів