Поділитись:

"Люди всі кричали, було море крові", – пасажирка маршрутки № 9

Понеділок, 12 червня 2017, 16:20

Пасажири маршрутки № 9, котрі перебували в салоні в той момент, коли вона втрапила в аварію, розповіли про те, що насправді сталося.

П'ятеро пасажирів та водій маршрутки № 9 госпіталізовані та перебувають у КЗ "Луцька міська клінічна лікарня". Про це ІА "Конкурент" розповів заступник головного лікаря з медичної частини КЗ "Луцька міська клінічна лікарня" Володимир Шендибило 12 червня.

Пасажирка Оксана розповіла, що внаслідок цієї ДТП отримала травму коліна, а саме розрив зв'язок. Жінка каже, що в Луцьку таких операцій не роблять, яку їй треба, а варто їхати в Київ, то й не знає, яку суму треба буде витратити на лікування. Пані Оксана додала, що ситуація у сім'ї і так не найкраща, адже мають сина-інваліда, а тут ще й ДТП та операція у Києві.

"Ми їхали на великій швидкості, не знаю чого він (водій маршрутки – К.) так розігнався: маршрутка аж підскакувала, а я підскочила на сидінні і опинилась між проходом. Потім чоловік почав кричати: "Де Софія?!". Наша дитина, яка їхала тоді з нами. Із дитиною все добре, а в мене коліно, і ще треба буде потім після операції три місяці лежати", – розповіла Оксана і додала, що з місця, на якому вона сиділа, їй не було видно, що хтось "підрізав" маршрутку.

Чоловік Оксани Ігор Юрчук додав, що того дня вони сім'єю їхали до церкви. Тоді ж, з його слів, водій розігнався на вулиці Гнідавській і в той час ще розмовляв по телефону та давав решту людям. І перед роздоріжжям вулиць Потебні та Гнідавської він не повернув уліво, а поїхав прямо в стовп.

"Не знаю, чи то зламана маршрутка, чи що, але найголовніше, що я водія питав, чи йому перед виїздом проводили інструктаж, а він мене спитав: "Що то таке?" І сказав, що лікар перед виїздом не перевіряв на алкоголь. Перевізник має кожен рейс проводити інструктаж, і водій не має говорити по телефону чи давати решту, а повинен бути кондуктор. Він в'їхав на бордюр, вдарився об нього колесом, і воно нібито лопнуло, але від бордюру до стовпа – 50 метрів, то чи вистрелило те колесо вже значення немає. Наша дитина пролетіла цілий салон, ми возили її в лікарню, зробили МРТ шиї та голови, і десь скоро будуть результати, а в жінки порвані зв'язки коліна", – сказав Ігор Юрчук.

Третя пасажирка Галина розповіла, що в той день мала їхати до онука на день народження, а внаслідок ДТП отримала перелом руки в трьох місцях. Їй вже наклали пластини, але одну невдало, а тому на жінку чекає ще одна операція.

"Я стояла біля водія і трималась за поручні, а люди кричали, і чогось він біля самого бордюру проїхав та влетів у стовп, а мене повністю розвернуло, і рука моя висіла на двох кісточках. Я дуже кричала, в мене була істерика. Люди всі кричали, було море крові, і вже потім чекали на карети швидкої допомоги. Водій теж кричав, він був в навушниках та окулярах, молоде – 23 роки… дитина. Не знаю, коли я вичухаюсь від тих травм. Завтра робитимуть ще операцію. Адже наклали три пластини і третю невдало. Чоловік теж постраждав, у нього гематоми на руках", – розповіла про аварію пані Галина.

Додамо, що один з постраждалих ДТП розповів журналісту під час спілкування, що слідчого ще в них не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЯКОМУ СТАНІ ПЕРЕБУВАЮТЬ ПАСАДИРИ РОЗБИТОЇ МАРШРУТКИ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРЕВІЗНИК ПРОКОМЕНТУВАВ АВАРІЮ ЗА УЧАСТЮ МАРШРУТКИ № 9

Надрукувати
мітки:
коментарів